Pravila Korišćenja veb portala smestajVrnjackaBanja.info


Pravila Korišćenja veb portala smestajVrnjackaBanja.info se odnose na sve sadržaje i podatke (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) koji su objavljeni na ovoj internet prezentaciji i važe za sve posetioce sajta.

Samim pristupom veb portalu smestajVrnjackaBanja.info ili bilo kom njegovom delu ili podsajtovima kao i korišćenjem bilo kog dela veb portala smestajVrnjackaBanja.info, smatra se da su korisnici upoznati i saglasni sa svim pravilima i uslovima korišćenja.

Vlasnička i Autorska prava
Veb portal smestajVrnjackaBanja.info je u vlasništvu internet kompanije 011info.com doo. Samim tim kompanija 011info.com doo polaže sva autorska prava na sadržaj i podatke (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) koji su dostupni na internet portalu. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Žigovi
Ime, logo i naziv domena smestajVrnjackaBanja.info su zaštićene robne marke- žigovi kompanije 011info.com doo, i ne mogu se reprodukovati ili koristiti bez pismene saglasnosti 011info.com doo. Svako neovlašćeno korišćenje ovih znakova bez saglasnosti nosioca prava predstavlja povredu prava na žig i podložno je krivičnom gonjenju i građansko pravnoj zaštiti.

Linkovi na druge web stranice
Veb portal smestajVrnjackaBanja.info sadrži linkove ka web stranicama izvan ovog portala. 011info.com doo ne snosi odgovornost za sadržinu veb stranica izvan svog portala.

Ograničenje odgovornosti
Veb portal smestajVrnjackaBanja.info se sastoji od vlastitih autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje portala smestajVrnjackaBanja.info posetioci koriste na sopstvenu odgovornost i internet kompanija 011info.com doo ne snosi nikakvu odgovornost za štetu nastalu korišćenjem sadržaja objavljenog na veb portalu smestajVrnjackaBanja.info.

Zaštita privatnosti
011info.com doo poštuje privatnost svih posetioca veb portala smestajVrnjackaBanja.info i neće prikupljati nikakve lične podatke o njima.

Kontakt
Za sva pitanja, predloge i posebne zahteve molimo vas da nam se obratite na:
011info.com doo
011/3660-253
Savska 31
11000 Beograd
E-mail: office@011info.com
Sajt: www.011info.com

Izmene uslova korišćenja
Kompanija 011info.com doo zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku i neće biti odgovorna za moguće posledice proizašle iz takvih promena.